Kathelijne Jager osteopaat

Ik heet Kathelijne Jager en ben 20 jaar actief als osteopaat. In 2000 heb ik de  6 jarige opleiding Osteopathie College Sutherland met onderscheiding afgesloten. Voor die tijd ben ik 10 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut.

Kathelijne Jager Osteopaat Delden

Ik ben met de opleiding osteopathie begonnen omdat het me aansprak een klacht te bekijken vanuit het hele lichaam (holistische visie). Daardoor heb ik meer oog voor de oorzaak van een klacht, in plaats van alleen maar symptomen te behandelen. Een nekklacht kan bijvoorbeeld komen door een lokaal proleem: een vastzittende wervel of gespannen spieren. Dan moet ik dus lokaal behandelen. Maar het kan ook veroorzaakt worden door een probleem elders in het lichaam, zoals een lage rug of bekkenprobleem, verstuiking of geïrriteerde maag of darmen. Om dan de nek klachtenvrij te krijgen, behandel ik in dit geval rug, bekken, voet of organen.

Diploma "Osteopathie bij kinderen"

In 2009 heb ik de tweejarige opleiding "Osteopathie bij kinderen" met een diploma afgesloten. In de praktijk zie ik vooral veel baby'tjes met darmkrampjes, onrust en voorkeurshouding van het hoofd of lichaam. Dit vind ik erg leuk en dankbaar werk.

Gedegen opgeleid osteopaat en up-to-date

Ik ben aangesloten bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) en ben lid van het NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie)

Verder houd ik mijn vakkennis goed bij door regelmatig naar bij- en nascholingscursussen te gaan.

lgo-nvr lgo-nvo